In de media

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2018 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

In februari verscheen het boek ‘Onder Amsterdammers’, 4 jaar wethouder in 020.  van ex-wethouder van Amsterdam Arjen Vliegenthart. Uitgeverij Van Gennep. Een hoofdstuk in dit boek is gewijd aan de Bijstandsbond.

Op RTL4 verscheen op 18 september het volgende bericht. Gratis tattoos gezet bij familieleden? Dan 50.000 euro bijstand terugbetalen. De Bijstandsbond en advocaat Marc van Hoof werden geïnterviewd over het verschijnsel, dat grote fraudezaken blijven liggen en de opsporingsambtenaren veel tijd besteden aan kleine fraudezaken. kleine fraude wordt harder aangepakt dan grote

Waarom heeft Amsterdam meer ‘kansarme’ bijstandsklanten dan andere steden? NAP nieuws. Gepubliceerd op