In de media in 2009

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2009 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

Er is vanaf januari minder geld beschikbaar voor de chronisch zieken en gehandicapten in de stad. AT5 nieuws, 20-12-2009.

Buurtonderzoek mag van rechtbank niet. Gratis dagblad De Pers, 23-05-2009. Citaten Marc van Hoof. Publ. map. Dit is een link naar ondernemer.nl waar precies dezelfde tekst staat. Op 20 juli heeft de meervoudige kamer van de Rechtbank beslist dat het toch mag. De eerste uitspraak was van de politierechter.

Angel uit onderzoek bijstandsfraude. Rechtbank: te grote inbreuk op persoonlijke levenssfeer en in strijd met Europees verdrag. – Volkskrant, 25-05-2009. Janny Groen.

Controle via buren mag niet. AT5 nieuws, 25-05-2009

Orkest zoekt publiek. Het publiek voor klassieke muziek sterft uit, beweren sommigen. Is dat doemdenken terecht? En hoe proberen orkesten het tij te keren? – NRC Handelsblad, 08-05-2009. Kasper Jansen.

Een jaar nutteloze trainingen. Hulp bij reïntegratie is weinig effectief, blijkt uit studies. Want met een cursus tarotkaart leggen kom je niet snel weer aan het werk – NRC Handelsblad, 05-03-2008. Annemarie Kas.

Bemiddelen op basis van onderbuikgevoelens. – NRC Handelsblad, 26-02-2008. Annemarie Kas.