In de media in 2004

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2004 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

Werken onder het minimumloon is a-sociaal – Stand.nl, TV Nederland 1, NCRV. 15-10-2004. Dit programma is gelieerd aan het programma met de gelijknamige titel op radio 1, waarin dezelfde stelling centraal staat.

Kunst buiten schot?. Bankdirecteuren en oudpolitici protesteren tegen bezuinigingen op kunst. Verdient de sector een uitzonderingspositie?.. – Volkskrant, 17-09-2004. Ivo Barends AimKiene

Sociaal-democraat?. Wim Kok, ooit vakbondsman en PvdA-leider, verdedigt een salarisstijging van 40 procent voor de ING-top. Terecht? Wim Kok, dinsdag tijdens de aandeelhoudersvergadering van ING: ‘Er is een substantiële beloningsachterstand ontstaan aan de top van ING, blijkt uit onafhankelijk onderzoek…. – Volkskrant, 29-04-2004. Ferry Haan.