Kieswijzer Ander Europa


Hier een fotootje van de nieuwe God van Europa. Staat bij de ingang van het Europees parlement. Wat moeten we hiermee aan? Na de vorige kieswijzer van het IPP nu maar een andere kieswijzer ingevuld. Kom ik bij heel andere partijen uit. Een kieswijzer gemaakt door het Comité Ander Europa. Deze kieswijzer lijkt mij betrouwbaarder. In tegenstelling tot vergelijkbare sites is over de inhoud van deze wijzer geen overleg of onderhandelingen gepleegd met de politieke partijen. Een ander verschil met vergelijkbare sites is dat er niet alleen gekeken wordt naar de voornemens van de partijen, maar ook naar hoe zij zich de afgelopen jaren hebben opgesteld.
Vergelijk je eigen opvattingen over Europa met die van de politieke partijen. En doe er je voordeel mee. www.KiesWijzerEuropa.nl
Het Comité Ander Europa heeft ook een krant uitgebracht met veel informatie. De krant heeft als titel: Hoezo Europa?. Krant voor iedereen die zich afvraagt wat we aan moeten met Europa. Gratis verkrijgbaar in alle openbare bibliotheken. Vraag er naar. Of bestel (meerdere exemplaren) via www.andereuropa.nl (gratis).

Download hier een pdf.