In de media in 2008

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2008 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

‘Ze weten van gekkigheid niet wat ze met hun geld moeten’. Tegenstanders van de Miljonair fair protesteren vanavond bij de opening van het evenement. De organisator is zich van geen kwaad bewust…. – Volkskrant, 11-12-2008. Wouter Keuning, sectie economie.

Amsterdam stopt uitkering minder snel – Trouw, 03-09-2008. Laura van Baars

Bijstandsgerechtigde opgejaagd door buren – Trouw, 12-03-2008. Roos Menkhorst

 

 

Verplicht werk helpt werkloze aan baan. Ook langdurig werklozen moeten verplicht aan het werk worden gezet. Dat concludeert de Raad voor Werk en Inkomen (RWI) op basis van een eigen onderzoek naar het project Work First…. – Volkskrant, 22-02-2008. Jasper Karman.