In de media in 2003

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2003 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

Geen uitkering zonder tegenprestatie. – Pioniers IKON TV, Nederland 1, 15-04-2003. Initiatief van Bart Eigeman, wethouder in Den Bosch. Studiogesprekken met o.a. Anke van der Vliet, Jacques Spruit, en Monique van Hoogwaarden, bijstandsgerechtigden. Casette.

Ravage #15 21 november 2003. Beweging zonder werk. Interview over de stand van zaken in de beweging van uitkeringsgerechtigden met o.a. Piet van der Lende en Andre Bons. Schrijfster: Irene Kosman.
http://www.ravagedigitaal.org/AA-archief2003/2003archief/1503a9.htm