In de media in 1994

uitzendingen uit 1994 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

28 -12 KASSA over huwelijk en scheidings-effecten van de (VARA). Uitzending niet te vinden in Beeld en Geluid en archief Kassa.

Even Apeldoorn opblazen! – Trouw, 29 of 30-04-1994. Ingezonden brief Anke van der Vliet. Brief naar aanleiding van een artikel in Trouw – ‘Even Apeldoorn bellen’ om steunfraudeurs te kunnen verklikken. – Trouw, 28-04-1994. De ingezonden brief moet geplaatst zijn, maar niet terug te vinden in het digitaal archief van Trouw omdat dit begint in juni 1994.

9 mei moet er een radio uitzending zijn geweest over de kliklijn. Niet te vinden in Beeld en Geluid. Door alle publiciteit is de kliklijn een week later alweer afgesloten door de directie van het GAK.